Hvala što se zanimate za istorijat naše kompanije.


Vođeni idejom da je svaka ideja dobra koliko i njena relizacija , 2012-te na tržištu Crne Gore se pojavljuje Smart M.


Kombinacija dugogodišnjeg iskustva u privatnom biznisu sa jedne i energije,kreativnosti i upornosti osnivača i zaposlenih sa druge strane, imala je za cilj osnivanje Smart M-a.


Osnivači firme želeći,da svojim dosadašnjim partnerima koji su navikli na preciznost i brzinu ponude još jednu uslugu,je naišla na opštu prihvaćenost u poslovnom svijetu Crne Gore.


U prilog tome ide i desetine potpisanih ugovora sa velikim klijentima u Crnoj Gori,koji osim riječi hvale na odrađenom poslu,daju veliki broj preporuka,sto nam daje vjetar u leđa da radimo i više i još bolje.


Naša misija je jasna - ŽELIMO POSTATI LIDERI. Shvativši da nekad nije dovoljno biti samo hrabar, već imati dugoročnu viziju to je postala naša podloga,naš temelj.


Tim koji radi u Smart M se može pohvaliti velikim brojem radnih sati, provedenih na učenju, planiranju, uz veliku želju za uspjehom. Visoke stručne spreme, pohađanje seminara u inostranstvu i zemlji, naučni radovi iz oblasti osiguranja, učestvovanje u raznim projektima razvoja tržišta osiguranja, za cilj ima samo jedno - profesionalizacija svih u Smart M-u ,jer je to jedini način da se uspije u današnjem poslovnom okruženju.


Jasno definisani ciljevi (kvartalni ,polugodišnji i godišnji, kratkoročni i dugoročni), biznis analize, pohvale, priznanja, odlučnost nas i naših partnera jasno trasiraju put. PUT JEDNOG LIDERA.


Inovativnost, informatička obrazovanost i dobre menadžerske sposobnosti daju nam za pravo da razmišljamo o blistavoj budućnosti.


URADIĆEMO SVE DA OPRAVDAMO VAŠE POVJERENJE!

ZLATNI PARTNER - NEŽIVOT

UNIQA

ZA NAŠE KLIJENTE

Unesite registarski broj i provjerite kada ističe registracija Vašeg automobila:
-

KW-KS KALKULATOR

Unesite KW ili KS:
TEL 020 66 99 32MOB 067 86 94 90ADRESAPetrovački put bb, kuća Carskog sela
PIB02878968PDV30/31-11297-3ŽIRO RAČUN510-66326-09, 520-19706-30
smartm@t-com.me www.smartm.me


2012. Smart M